Radionice su rasprodane, hvala svima!

Ukoliko zelite mozete biti na listi cekanja u slucaju da netko odustane.

Hvala vam na interesu za moju radionicu. Veselim se zajednickom druzenju. Ova radionica ce pokriti sve aspekte fotografskog poslovanja, od upita do isporuke fotografija.

Ako niste imali prilike vidjeti moj rad ovdje ostavljam link na kratki slideshow koji ce u dvije minute dati presjek kroz mojih 7 godina u ovom poslu.

Kao bonus ova radionica ukljucuje i profesionalan ugovor sastavljen od strane tri odvjetnika, moj cjenik sa vodicem za moje klijente (na Engleskom jeziku) kao i PDF sa svim resursima i linkovima na software, usluge koje koristim, izvore informacija za daljnje ucenje i napredovanje kroz bazu znanja itd. Vise informacija o programu i ostalom mozete naci na PDF-u ovdje.

Regularna cijena (nakon isteka svih akcija) 440€
Early bird cijena
(za polaznike koji uplate prije 25.1.2019.) 365€
Nikon special cijena
za vlasnike legalno kupljenih Nikon fotoaparata nakon 1.1.2017. godine. Cijena vrijedi za polaznike koji uplate prije 25.1.2019; a potrebno je poslati racun i serijski broj putem maila: 320€

Moguce je, ukoliko zelite, platiti u dvije jednake rate. Vazno je napomenuti kako druga rata mora biti uplacena najkasnije do 15.3.2019. Ukoliko zelite da racun glasi na vas obrt ili kompaniju, obavezno navedite podatke u kontakt formi nize. Naknadne izmjene nazalost nece biti moguce.

Sve uplate su nepovratne, ali su karte prenosive na drugu osobu. Ukoliko prodate svoju kartu nekome, molim da mi javite.

Placanje je moguce PayPalom ili putem racuna.

 

Molim vas da za listu čekanja popunite sljedece podatke:

Ime i prezime *
Ime i prezime
http://
Za Nikon special cijenu obavezno poslati racun i serijski broj uredaja kupljenog nakon 1.1.2017.g putem maila na info@marinkovic-weddings.com
Odaberite tri teme koje vas najvise interesiraju: *